Aviva gyakorlatokkal célba érhetünk

Az Aviva torna gyakorlatok a női szervek VÉRELLÁTÁSÁT fokozzák, ettől tud olyan hatékony lenni a NŐGYÓGYÁSZATI kihívásokkal szemben. Erre is született az Aviva-módszer, hogy segítse a nőket mind a termékenységben, mind pedig a ciklus szabályozásában, vagy a PETEÉRÉS támogatásában és a mióma vagy a VÁLTOZÓ KORI kíhívások esetén is nagyszerűen alkalmazható.

Manapság a legtöbben az Aviva tornát a termékenység és az egészség fokozására használják eredményesen. A gyakorlatok helyes kivitelezése éppoly fontos, mint tudnunk hogy bizonyos helyzetekben hogyan alkalmazhatjuk az Aviva gyakorlatokat helyesen! Ezt tudod megtanulni az AVIVA ALAPTANFOLYAMAIMON!

Az AVIVA gyakorlatokat ha jól végezzük - gerincvédelemmel, helyesen kivitelezve és az egyéni problémánk kezelésének megfelelően - akkor 1-2 ciklusidő alatt olyan véáltozásokat tapasztalhatunk amik az orvosi eszközökkel, ultrahanggal is lekövethetőek.

Ezért érdemes jól végezni az Aviva gyakorlatokat, mert ebben az esetben a hatás nem marad el! Több mint 400 boldog anyukának segítettem már az elmúlt több mint 13 évben!

Ha kampányszerűen végezzük az Aviva tornát, akkor nem lesz olyan erős a változás!

És nem szabad minden nap végezni! Akkor túl is stimulálhatjuk magunkat vele! Lerövidülhet a ciklus például.

Várlak szeretettel az Aviva ALAPTANFOLYAMAIMON és a GYAKORLÓ ÓRÁKON!

Az Aviva Gyakorló órákon akkor vehetsz részt, ha már az Aviva ALAPTANFOLYAMOT elvégezted!

Az Aviva torna 53 évvel ezelőtt FOGAMZÁSGÁTLÁSRA született.

Ez nem azt jelenti, hogy manapság csak erre használjuk! Hiszen manapság az Aviva torna leginkább a meddőségi problémák esetén alkalmazzuk és a TERMÉKENYSÉG fokozására az egészségfejlesztésben.

Aki babát szeretne az természetesen NEM úgy Aviva tornázik ahogyan az, aki ANTIBÉBIRE Avivázik! 
NEM LEHET ÖSSZEKEVERNI a két Aviva gyakorlási stílust!

Emiatt NE FÉLJ attól, hogy rosszul alkalamzod az Aviva torna gyakorlatait!

Az AVIA torna ALAPTANFOLYAMON minden információt megkapsz arra, hogy biztonsággal, gerincvédelemmel és az egyéni kihívásodnak megfelelően alkalmazd az Aviva torna gyakorlatait.
Így tudsz eredményes lenni ha tudatosan és helyesen kivitelezve alkalmazod az Aviva gyakorlatokat! :)

Tehát nem mindegy az Aviva szempontjából, hogy milyen célt akarsz elérni: PROBABY vagy ANTIBABY!

Mindkettőre jól alkalmazható, csak picit másképpen fogod végezni az Aviva gyakorlatokat!

 

Joalis

30 jan. 2019

A JOALIS irányított méregtelenítés neked szól:ha MUNKA MELLETT szeretnéd tisztítani a szervezetedet, ha a mérégtelenítés után is hosszan élvezni akarod a...

Testelemzés

24 jan. 2019

"Amikor elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól, helyzetektől és mindattól,...

Aviva-módszer

31 júl. 2013

A 4 óras foglalkozás csoportos formában történik és csak hölgyek vannak jelen. Átvesszük az elméleti blokkban az Aviva-módszer általános ismereteit,...

TojuBW2 1

400+ baba

Tóth Juli vagyok,
Életmód tanácsadó terapeuta (felsőfokú végzettséggel). Immáron TÍZ ÉVE a babára váró nők egészségéért dolgozom. Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem naprakészen tartani az ismereteimet. Már több mint 300 BABA világra jövetelében volt kisebb-nagyobb szerepem. Természetesen más területekről is szivesen várom az ÉLETMÓDDAL kapcsolatos kérdéseket, megkereséseket. Ha nem csodákra vágysz, hanem TARTÓS SIKEREKRE, akkor jó helyen jársz! :) 

Kontakt

Mobil:
+36 30 9601511