(a visszajelzések név nélkül, a közlő engedélyével szerepelnek) 


"Szeretném elmesélni a történetemet. Tavaly júliusban voltam nálad betanulóórán. Akkor már régóta szerettünk volna kisbabát a férjemmel.
Pcos és inzulinrezisztenciával küzdöttem. A betanuló órán hangsúlyoztad, hogy a testet minden szemszögből fel kell készíteni a baba megfoganására, testi és lelki téren is. Nagyon tetszett a hozzáállásod a pozitivitásod és a kedvességed. Akkor elhatároztam, hogy elkezdek járni a gyakorló órákra ezzel garantálva, hogy megfelelően csinálom az Aviva gyakorlatokat. Emellett elkezdtem az étkezésre is jobban odafigyelni illetve tudtam, hogy munkahelyet is kell váltanom, mert az akkori nagyon stresszes volt. Október végén sikerült felmondanom és december elején kezdhettem az új munkahelyemen. November közepén voltam nálad mérésen ahol kiderült, hogy rengeteg ételre van intoleranciám, amit szintén hangsúlyoztál a betanuló órán, hogy sok nőnek ez gátolja a teherbeesést. Ezután nagyon komolyan elkezdtem diétázni. Nagyjából ugyanekkor elkezdtem járni heti egyszer pszichológushoz. A felmondási idő elég stresszes volt, így nem tudtam sokszor elmenni a gyakorló órákra, de keményen diétáztam és eljártam a pszichológushoz. Január közepén másfél hónap menzesz csúszás után (ami nálam sajnos teljesen megszokott volt), az egyik barátnőm tanácsára vettem egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, annyira megdöbbentem, hogy a férjemet is felkeltettem, hogy nézze meg ő is. Aztán a használati útmutatóban benne volt, hogy a ciszták is tudnak okozni emelkedett HCG szintet, így nem mertem még örülni. Aztán másnap voltam a nőgyógyásznál aki megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok és ekkor először a babám szívhangját is hallhattam. Annyira hihetetlen volt, hogy sikerült. El sem akartam hinni. Most már túl vagyok a 12. heti genetikai ultrahangon is. Minden rendben van vele, annyira boldog vagyok :)"


"Konkrétan nem tudom, hogy a sok változás az életemben együtt vagy csak valamelyik segített nekem, de abban biztos vagyok, hogy te nagyon nagy szerepet játszottál abban, hogy elhatározzam a változtatást. Ezért nem tudok elég hálás lenni neked!!! Nagyon köszönöm!!!"

Kedves Juli, értesíteni szeretnélek, hogy június 9-én voltam nálad Avivázni és július 4-én kiderült kb. 7 hetes terhes vagyok és egy kisfiú anyukája lehetek. Évek óta nem védekeztünk a párommal és nem estem teherbe, pontosabban valószínűleg a beágyazódás nem tudott megtörténni. A tanfolyam után belevetettem magam a tornába és a cél az volt, hogy rendbe hozzam és felkészítsem a méhemet a babavárásra. Úgy gondoltam fél évet,amit ajánlottál erre szánok, de nem is ábrándoztam arról, hogy teherbe esem. A torna hatása maga a megújulás, újjáéledés én így éltem meg minden alkalmat, bár nem tudtam sokáig csinálni a baba miatt. De alig várom, hogy szülés után újra elkezdhessem. A nőgyógyászom azután a pár alkalom után, meglepődve tapasztalta, hogy az évek óta általa kezelt méhszájsebem micsoda gyógyuláson ment keresztül :)
Élő példaként nagyon jó referencia vagyok és nagyon remélem, hogy nemhiába "reklámozom" ezt a természetes megoldást és sokan elkerülnek hozzád:)
Nagyon köszönöm és további jó munkát és sok sikerélményt kívánok Neked, Nektek!

 

Gondoltam, írok Neked röviden,
mert az október 2-ai Aviva betanulásnak már most megtapasztaltam egy pozitív hatását.
Képzeld, azt vettem észre az elmúlt napokban, szerda óta nem olyan jéghideg a lábam, mint korábban,
amikor fűtés és vastag dupla zoknik ellenére is állandóan jéghideg volt a lábam.
Nem igazán tudom ezt a hatást másnak tulajdonítani, mint a tornának, szóval nagyon optimista vagyok a torna további hatásait illetően is. 
Elhatároztam, rendszeresen fogok gyakorolni és ha újra Pesten járok (mert amúgy külföldön élek), elmegyek Hozzád gyakorló órára is. Illetve egy testelemzést is be szeretnék majd iktatni, szóval fogok Nálad majd még jelentkezni.
Addig is minden jót kívánok Neked és további nagyon sok sikert a munkádban!

 

Már egy ideje éreztem, hogy megint nagy szükségem lenne az Aviva tornára, elsősorban hormonális okokból.
Nehezen vettem rá magam itthon. Aztán úgy döntöttem, hogy elmegyek gyakorló órára. Bevallom oda is nagyon nehezen mentem el csütörtökön. 

Ugyanakkor annyira jól esett, annyira jó energiák szabadultak fel bennem. Nagyon köszönöm. 
Kedvességed, mosolyod, szereteted, odafigyelésed mindig nagyon jól esik, most különösen.
Köszönöm szépen.

 

Én februárban voltam a 4 órás betanuláson abban a reményben, hogy a torna hozzásegít a mihamarabbi gyermekáldáshoz.
Márciusban pozitív lett a tesztem :) Szerintem ez a kis plusz kellett ahhoz, hogy jöjjön a baba!
Nagyon boldogok vagyunk, el sem akarom hinni, hogy mire képes az Aviva torna!

 

Május 23-i tanfolyamon voltam.
Most június eleje van. Szülés utáni megborult hormonrendszer + 2 hét aviva = 46 nap helyett 35 napos ciklus.
Ez egy csoda. Minden másnap nyomom!