Több éves tapasztalatom szerint, a meddőséget sok más életmódhoz kapcsolódó folyamat is befolyásolhatja. Sok esetben. olyanok, melyekre nem is gondolunk! :)

Baba-mama vitamin?
Van kinek éppen ez lesz a fogamzásgátlója. Tudom, talán merész ezt kijelenteni, de azt látom, hogy az intoleranciák nagyobb volumennel terhelik a reprodukciós folymatokat, mint sok esetben a női szervek állapota.

Élelmiszerek
Ezek is lehetnek a saját fogamzásgátlóink! Ha szeretnéd tudni, hogy milyen étel milyen hatással van a szervezetedre, várlak szeretettel a TESTELEMZÉSEN, mely egy személyes konzultáció keretében ad neked gyors információkat a testedről, egy órán belül!!

Ami a termékenység szempontjából nem kedvező:
- ha cukros folyadékokat fogyasztunk
- ha stresszkezelés nélkül élünk
- ha mérgekkel etetjük a testet: ízfokozókkal, E-számokkal, aromákkal, térfogatnövelőkkel, génmódosított anyagokkal stb.
- ha vegyszerek jelenléte, elektromos és ionizáló sugárzás, parazitaterhelés

A fertőtlenítő szerekre, a kozmetikumikban fellelhető életidegen anyagokra (kőolaj, aluminium, habosító anyagok, szintetikus illatok), légfrissítőkre, és akár a barackos illatú WC-papirra - nincs immunrendszerünk! :)

Ezen anyagok a szervi funkcióinkat lassíthatják. A hormonális rendszerünket előbb teszi őrlángra a testünk, mint az emésztést vagy a légzést. A reprodukciós folyamatok beindulásához a szervezetnek egy OPTIMÁLIS egészségi szint kell!
Nem az ÁTLAGOS szint! 

Sokkal eredményesebb lehetsz ha tisztában vagy a testi folymataiddal, és a tüneteid eredetével. Ha nem akarsz lemondani a mesterséges megtermékenyítés lehetőségéről, ne tedd! Ez a te döntésed, viszont a folyamatot akkor is segítheted! Megfelelő egyéni táplálkozással, méregtelenítéssel, az intoleranciák figyelembe vételével, stersszkezelési mechnizmusok alkalmazásával, egyéni terápiákkal.

És ha a TERMÉSZETES UTAT választod, akkor is a szervezeted tisztítása és az életmódod átgondolása közelebb tud vinni téged a várva várt sikerhez!

Ebben segít a TESTELEMZÉS konzultáció!

Várlak szeretettel ha szeretnéd tudni miért késlekedik a baba? 

 

Joalis

30 jan. 2019

A JOALIS irányított méregtelenítés neked szól:ha MUNKA MELLETT szeretnéd tisztítani a szervezetedet, ha a mérégtelenítés után is hosszan élvezni akarod a...

Testelemzés

24 jan. 2019

"Amikor elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól, helyzetektől és mindattól,...

Aviva-módszer

31 júl. 2013

A 4 óras foglalkozás csoportos formában történik és csak hölgyek vannak jelen. Átvesszük az elméleti blokkban az Aviva-módszer általános ismereteit,...

TojuBW2 1

400+ baba

Tóth Juli vagyok,
Életmód tanácsadó terapeuta (felsőfokú végzettséggel). Immáron TÍZ ÉVE a babára váró nők egészségéért dolgozom. Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem naprakészen tartani az ismereteimet. Már több mint 300 BABA világra jövetelében volt kisebb-nagyobb szerepem. Természetesen más területekről is szivesen várom az ÉLETMÓDDAL kapcsolatos kérdéseket, megkereséseket. Ha nem csodákra vágysz, hanem TARTÓS SIKEREKRE, akkor jó helyen jársz! :) 

Kontakt

Mobil:
+36 30 9601511