Érdemes eljönni, ha nagyon sokat tudsz a témában, de nem tudod hogy egyénileg mégis hol akadtál el.

Ami a mai tájékozódásból hiányzik Az pont a MEGOLDÁST jelentené, hogy egyénileg kapjunk választ arra, hogy mit szükséges tenni annak érdekében, hogy beköszöntsön a GYERMEKÁLDÁS.

Túl sok információ - de mi szól igazán rólam Nagyon sokat lehet olvasni és tájékozódni a TERMÉKENYSÉG témájában, sokszor látszólag ellentmondó információkon keresztül. Az eligazodást segíti majd a csoport és abban is kapsz útmutatást, hogy hogyan tudod egyénileg kiválogatni a VALÓBAN NEKED szóló információkat.

Egészségesebb baba? Ezen felül a csoport elsődleges célja, hogy EGÉSZSÉGESEBB ANYUKÁKNAK EGÉSZSÉGESEBB GYERMEKEIK születhessenek!

Mitől ilyen mértékű a meddőség? A nők nem változtak! De napjainkra a környezeti hatásokban nagy változások voltak az elmúlt 25 évben. Hogy éppen személy szerint kinek mi az ami éppen akadályozza a termékenységet erre azért kell választ adni, hogy nem az idő menjen tovább, hathatós megoldások hiányában. Hanem megtaláljuk a VALÓDI OKOKAT és annak fényében tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a termékenységünk érdekében.

A SZEMÉLYRE SZÓLÓ megoldások hamarabb elvezetnek a sikerhez!

Kinek szól?

Akik szeretnék, hogy az átlagnál egészségesebb kisbaba foganjon az anyaméhben. Ha lombik vagy inszemináció előtt vagy éppen és szeretnéd az esélyeket javítani. Ha természetes úton szeretnél gyermeket, de úgy érzed, hogy valami akadályoztatja a teherbeesést. Ha szeretnél felkészülni a fogantatásra és időt szánsz arra, hogy minél tisztább legyen a szervezeted mire a baba érkezik.

Hogyan jelentkezhetsz?

A tothjuli.hu weboldal Jelentkezés űrlapján keresztül.

Ha szeretnél választ kapni arra, hogy miért …

késlekedik a gyermekáldás, mi az ami akadályként van jelen a táplálkozásodban vagy az életmódodban esetleg a szokások területén. Erre megkapod a választ ha az egyéni Laboros és Állapotfelmérős csomagot választod!

Miről lesz szó?

A termékenységünket akadályozó faktorokról, nem arról amikről bárhol olvashatsz, hanem személyre szóló válaszokat kapsz a választott csomag függvényében. Minél nagyobbb csomagot választasz, annál több egyéni információ birtokába jutsz.

Mi fog történni?

Rövid ismerkedés után egy interaktív előadás lesz a nap kezdetén, hogy segítséget kapj a későbbi információk feldolgozásához, befogadásához. Utána azokat a témákat dolgozzuk fel amiket a csoportba behozol. És az EGYÉNI összefüggések birtokában, megkapod a választ arra, hogy milyen területeken igényli a szervezeted a támogatást és egészségfejlesztést!

Kinek szól?

Akiknek régóta sikertelen kísérleteik voltak a termékenységük fokozására, a célok elérésére. Hiszen ha nem azt a területet támogatom amire a SAJÁT SZERVEZETEMNEK szüksége van, akkor nem jutok célba, csak PRÓBÁLKOZOM ezzel-azzal.

Az EGYÉNI faktor a MEGOLDÁS

Több mint 10 év tapasztalat a területen nagy rálátást adott nekem abban, hogy mennyire egyéni kibillenések húzódnak meg a meddőség kérdésében. Erre hoztam létre ezt a csoportot amit már régóta dédelgetek.

Ha kezded feladni…

Ebben az esetben biztos nem kaptál SZEMÉLYRE szóló válaszokat, melyek segítettek volna a tájékozódásban! A PREGNESS csoportban az összefüggéseket is érteni fogod és a válaszokat megkapod, hogy hol akadhatott el az egészséged. Mi az ami miatt az IMMUNRENDSZER nem dönt úgy, hogy elvállalja ezt a 9 hónapos

Mennyibe kerül?

Három féle árat találsz! Így a legkisebb csomag igénybe vételével is nagyon sok információt kaphatsz és a csomagok ahogy növekednek, úgy juthatsz a SZEMÉLYEDRE vonatkoztatva még TÖBB információhoz.

Hol hallhattál rólam?

A televízióban többször is az MTV1 és a DUNA TV műsorainak meghívottjaként. A nyomtatott sajtóban: Glamur, Elixír, Családi lap, Blikk És a rádióban: A Jazzy Rádión át, egy interjú keretébe