Kedves Hölgyek Zokniban!
Tudom, hogy a 4 órás betanuláson nagyon sok információt kaptok tőlem és nagyon nehéz mindet helyesen megjegyezni, ezért tettem össze számotokra ezeket a válaszokat. Remélem hasznotokra és örömötökre lesz..

Pajzsmirigy betegségek

ezen gondok mögött több dolog is áll. Az egyik a progeszteron hiánya, a nehézfém terhelés és a hormonális borulás, az ösztrogén javára. Mindet érdemes orvosolni az állapot javulása érdekében. Ezekre hatékony alternatív szereket tudok ajánlani számotokra.

Fontos! Hogy ne gyógynövények legyenek ezek, mert arra ma már egyre kevesen reagálnak - a test terhelése miatt: vegyszerek, E-számok, térfogatnövelők, nátrium-benzoát, glutamátok stb. -, és sok esetben csak az idő telik de nem hoz megoldást. Ma pedig az idő egy fontos faktor.  Az ortomolekuláris medicina azt a szert ajánlja, amiből hiány van a szervezetben ettől tud hatékony lenni ez a lehetőség.  Ha a test őrlángon funkcionál, akkor hozzá kell segíteni az egyensúlyi állapot eléréséhez, az öngyógyulási folyamatok segítésével.

PCO

Tapasztalatom szerint minden ilyen esetben van glutén, búza vagy más gabona ételintolerancia a háttérben. Ennek együttes kezelésével lehet sikereket elérni! A testelemzés során ezek felderíthetőek és hatékonyan segítik az öngyógyítást.

Ovulációs gondok

Segítően hat a rendszeres Aviva torna. A hosszú gyakorlatsort kell végezni hetente kétszer vagy háromszor. A petefészek kimerülésére is sok esetben megoldást és gyermekáldást hozott már.

Hormonális gyógyszer szedése alatt

Ha ilyen gyógyszert szedsz, tapasztalatom szerint orvosi ellenőrzés mellett végzett Aviva-módszer meghozza az eredményt, és életmódtól függően 3-6 hónap alatt le lehet tenni a gyógyszereket a torna rendszeres gyakorlása mellett és szükség esetén kiegészítő terápiákat is szívesen javasolok. A gyógyulás attól függ mennyire segíted/gátolod az öngyógyító folyamatokat. Csak orvosi ellenőrzés mellett lehet a gyógyszerek adagolását beállítani!

progeszteron pótlás

Manapság, 30 felett szinte minden nőnek gondot okoz a hormonális borulás. A tünetek egyértelműek és kezelést igényelnek. Az életmódunkkal és a táplálkozással, kozmetikai- és tisztítószerek használatával, illatosítókkal, túlzott állati fehérje bevitellel mind ellene hatunk az egészséges folyamatainknak. A progeszteronpótlás természetes hatóanyagokkal, egy természetes megoldás, mert nincs mellékhatása, kiürül a szervezetből, nincs lerakódás.