Egyre több férfi keres fel az utóbbi pár évben, mert a SPERMIUMOK nem életképesek vagy más érték szerint nem klépes a megtermékenyítésre.
A tapasztalatok NAGYSZERŰEK!

Az ÉTKEZÉS megváltoztatásával, a szervezet CÉLZOTT TISZTÍTÁSÁVAL, a HORMONÁLIS OKOK felderításével  jelentősen javulnak a laborértékek, minek következtében objektíven mérhető a változás! Ez mindenkit megnyutat és jó kedvvel és emelt fővel büszkén folytatják az ÉTKEZÉSI és ÉLETMÓD szokásokat mert látják, hogy MŰKÖDIK!

  • Az orvosi lelet szerint, annyira rossz a SPERMIUM, hogy csak lombik jöhet szóba.
    3 hónapon belül a férj már a kismamával az oldalán érkezett a kontrollra az Állapotfelmérésre! :)

  • ÉLETKÉPTELEN SPERMIUMOK miatt kerestek fel. Az étkezést jelentősen megváltoztattuk, és más beavatkozásokat is tettünk és 3 hónap múlva a következő orvosi vizsgálat szerint az ÁTLAG FELETTI TARTOMÁNYBA kerültek az értékek a labor szerint!

  • A férfi ügyfelem kimerüléssel keresett fel, és ennek okán a megtermékenyítő képességének a csökkenésével. Szeretett volna erre megoldást, mert természetes úton szeretettek volna gyermeket.
    6 hónapig dolgoztunk együtt és pár hónap múlva érkezik is a baba!

Joalis

30 jan. 2019

A JOALIS irányított méregtelenítés neked szól:ha MUNKA MELLETT szeretnéd tisztítani a szervezetedet, ha a mérégtelenítés után is hosszan élvezni akarod a...

Testelemzés

24 jan. 2019

"Amikor elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól, helyzetektől és mindattól,...

Aviva-módszer

31 júl. 2013

A 4 óras foglalkozás csoportos formában történik és csak hölgyek vannak jelen. Átvesszük az elméleti blokkban az Aviva-módszer általános ismereteit,...

TojuBW2 1

400+ baba

Tóth Juli vagyok,
Életmód tanácsadó terapeuta (felsőfokú végzettséggel). Immáron TÍZ ÉVE a babára váró nők egészségéért dolgozom. Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem naprakészen tartani az ismereteimet. Már több mint 300 BABA világra jövetelében volt kisebb-nagyobb szerepem. Természetesen más területekről is szivesen várom az ÉLETMÓDDAL kapcsolatos kérdéseket, megkereséseket. Ha nem csodákra vágysz, hanem TARTÓS SIKEREKRE, akkor jó helyen jársz! :) 

Kontakt

Mobil:
+36 30 9601511