A termékenység a bélben kezdődik!


Szeretnéd gyökeresen megváltoztatni a közérzetedet és energiaszintedet?
Akkor Mikrobiom elemzésre van szükséged!

A mikrobiom elemzésben olyan összefüggések is feltárulhatnak, melyeknek megváltoztatásával gyökeresen megváltoztathatjuk az életünket! Hogy hogyan? A testi folyamatainkat alapvetően megváltoztatja a MIKROBIOM összetétele. Így annak támogatásával számos területen érhetünk el javulást.

Hívj mobilon, ha szeretnél egy mikrobiom/széklet elemzést a legmodernebb technikával és a jelenleg elérhető legrészletesebb elemzéssel!
+36 30 9601-511

 A MIKROBIOM elemzés menete: 

  1. A székletminta a Speciális Mikrobiológiai Laborba elküldve, ahol az összes, a mintában található baktérium genetikai lenyomatát azonosítani tudják, a ma elérhető legmagasabb technológiával. Ennek díjazása: 139.000 Ft, melyet a Labor számára kell átutalni.
  2. Konzultáció másfél órában velem a Labor által kiadott kb: 50 oldalas elemzés alapján a speciális beavatkozások megbeszélésére, ami egyénileg a saját minta alapján indokolt és célravezető. Ennek díjazása: 25.000 Ft/1 óra konzultációban vagy E-mailben elküldve.

A mikrobiom diverzitására számos tényező hathat. Megváltozhat, az életkor, a táplálkozás, az életmód, a gyógyszerszedési szokások, és betegségek is mind befolyásolják.

Ha egészségesek vagyunk, abban az esetben a bennünket támogató mikroba gátolni fogja az ártalmasokat, növelve az életminőségünket és energiaszintünket, védve egészségünket. De ha felborul ez az egyensúly számos kihívásnak lehetünk kitéve, vagy sokáig rejtve maradhatnak az összefüggések és ha így telik az idő, akkor az állapot csak rosszabbodhat, és a megoldás elmarad.

Az autoimmun betegségek mögött mindig találunk összefüggéseket a bélállapottal. De az allergiák, az elhízás, a bél- és emésztőszervi betegségek, a cukorbetegség, a reumatikus gyulladások vagy a keringési betegségek, és még a vastagbélrák kialakulásában is szerepet játszhatnak a legújabb szakmai publikációk szerint.

Még a hormonális kibillenések mögött is meghúzódhatnak a mikrobiom felborulása okán bekövetkező kellemetlen változások.

A hormonális gondok tehát nem feltétlen elsődleges okok, ezek mögött többnyire találunk olyan táplálkozási vagy életmód tényezőt ami indokolja, hogy a hormonális működés nem tud optimálisan működni. Véleményem szerint jobb ha a mögöttes OKOKKAL foglalkozunk nem a hormonokkal, mert ők sokszor csak következmények!

mikrobiom1