Soha, korábban ilyen mértékű terhelést nem kellett elszenvednie a testnek, mint a mai kor emberének.

Már többszáz nőnek segítettem abban, hogy GYERMEKÁLDÁS köszöntsön be, vagy a LOMBIK és más ORVOSI programokra felkészítettük a szervezetet vagy éppen a FOGYÁST KÖNNYŰVÉ és egyszerűvé változtattuk, több száz hölgynél a ciszták/miómák felszívódtak, és nőtt az AMH érték, vagy a PAJZSMIRIGY kibillenések rendeződtek, és az ENDOMETRIÓZIS műtét elhalasztódott, vagy jelentősen lecsökkent vagy el is múlt. 

És egyre több Hölgy keres VÁLTOZÓ KORI tünetekkel, és a vitalitás visszatér az életükbe, jelentős fogyások állnak be az új ÉLETMÓD szokásoknak köszönhetően. 

És a FÉRFIAK egyre többen keresnek fel a rossz SPERMAKÉP miatt. A szervezetet megtisztítottuk, életmódot és étkezést módosítottunk és sok esetben a pozitív orvosi kontroll előtt a gyermek már úton volt!

Egy órát vesz igénybe
Hol ártunk az életmódunkkal a testenek
Méreganyagokkal való telítettségre rálátunk 
Aznap igyál elengendő vizet
Más előkészület nem szükséges

Egy egészséges szervezet képes arra, hogy időben és eredményesen felismerje a szervezetbe bekerülő TOXINOKAT - tápcsatornán, bőrön, légzésen keresztül jutnak be ezek a terhelések. Mivel egyidőben és hosszú távon is túl sok terhelést kap a szervezet, így sajnos erős deficittel tud a test foglalkozni a belső szervek takarításával. A tünetek megjelenése már az az állapot amikor érdemes a jelzésekre odafigyelni és megtenni a lépéseket, melyek az ÉLETMÓDUNK átszabásával jár.
Ha csak a MEDDŐSÉGRE gondolunk, ott akadályoztatva lehetnek a hormonképző és irányító rendszereink, a női szervekre ható toxinterhelés, vagy a táplálékokkal bejutó gyulladást keltő anyagok jelenléte, érzékenységek - akár rejtetten/látensen is, felszívódási problémák, nehézfémek, oltásterhelés, gyogyszermaradványok - és még sorolhatnám mennyi egyensúlyi helyzetet kell számbavenni, az eredmény elérése érdekében. 

Mindazon egyensúlyi kibillenések, melyek táptalajt adnak a kórokozóknak, felborítják a szervezet szöveti egyensúlyát. Például a szervezetben lerakódott anyagcsere TOXINOK hosszú távon is képesek gátlóan hatni a teljes működésünkre, ugyanígy a gócok is és a mikroorganizmusok is és azok toxinjai is.

A TESTELEMZÉSEN mérhető a toxinterhelés, a szervek állapota, egyensúlyi- és hiányállapotok (ásványi nyagok, vitaminok, nyomelemek, zsírsavak stb.).

A TESTELEMZÉS akkor tud hatékony lenni, ha később ezek a toxinoktól valóban mentesül a szervezet. A toxin kivezetést a Joalis cseppekkel végezzük el. Az eredmény pedig a kontroll mérésen látható. Emiatt egy KONTROLL mérést mindenképpen ajánok 2 hónap elteltével, és ha utána is szükséges, elvégezhetjük, de már sokkal ritkábban.

Évente 1-2 méregtelenítéssel/méréssel jelentősen meg tudjuk tisztítani a szervezetet a méreganyagoktól, melyek a mai korban jelentős terhet rónak ránk. Soha, korábban ilyen mértékű terhelést nem kellett elszenvednie a testnek, mint a mai kor emberének. Vegyianyagok, antibiotikumok, kozmetikai szerek, vegyszerek, nehézfémek, gomba- és baktériumtoxinok, élelmiszeradalékok, nitritek, tartósítószerek, E-számok, kőolajszármazékok és cukrok formájában.

A kúra áll 4 speciális JOALIS méregtelenítő cseppből, - a mérés alapján. Ez minden esetben egyéni!
Ettől jelentős változások indulhatnak be, például a tünetek javulása, a közérzet javulása, jobb alvás, megszépülhet a bőr, a széklet változásait korán észre lehet venni, jobb immunitás, menstruációs ciklus tüneteinek javulása, stb..
Amennyiben szükséges még egy kúra, azt a kontrollmérésen megbeszéljük, de erre nem minden esetben kerül sor. :)

A Testelemzés egy remek módszer arra, hogy ha nem jön a baba, akkor az oki hátterekre fényt derítsük!
Ennek ismeretében pedig célirányosan tudsz tenni az egészségedért és a boldogságodért!

Ez a módszer az egészségpotenciált támogatja, és nem gyógyítás!

 

Funkcionális Állapotfelmérés 50 Percben: 20 ezer Ft, új ügyfeleknek

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, várlak szeretettel a közös munkára!
www.tothjuli.hu
www.avivastudio.hu

Joalis

30 jan. 2019

A JOALIS irányított méregtelenítés neked szól:ha MUNKA MELLETT szeretnéd tisztítani a szervezetedet, ha a mérégtelenítés után is hosszan élvezni akarod a...

Testelemzés

24 jan. 2019

"Amikor elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól, helyzetektől és mindattól,...

Aviva-módszer

31 júl. 2013

A 4 óras foglalkozás csoportos formában történik és csak hölgyek vannak jelen. Átvesszük az elméleti blokkban az Aviva-módszer általános ismereteit,...

TojuBW2 1

400+ baba

Tóth Juli vagyok,
Életmód tanácsadó terapeuta (felsőfokú végzettséggel). Immáron TÍZ ÉVE a babára váró nők egészségéért dolgozom. Folyamatos továbbképzésekkel igyekszem naprakészen tartani az ismereteimet. Már több mint 300 BABA világra jövetelében volt kisebb-nagyobb szerepem. Természetesen más területekről is szivesen várom az ÉLETMÓDDAL kapcsolatos kérdéseket, megkereséseket. Ha nem csodákra vágysz, hanem TARTÓS SIKEREKRE, akkor jó helyen jársz! :) 

Kontakt

Mobil:
+36 30 9601511